Game on med Ergatta Concept2 Connection Kit! | Concept2

Game on med Ergatta Concept2 Connection Kit!

Thumbnail image of author
Jun 19, 2024

Ergatta lanserte nylig Concept2 Connection Kit, og bringer deres spillbaserte roplattform til Concept2 RowErg. Ergatta-plattformen tilbyr tusenvis av interaktive treningsalternativer tilpasset ditt kondisjonsnivå, pluss konkurranser, lagkonkurranser og roing i virtuelle naturskjønne omgivelser. Ergatta-medlemmer får også personlig tilpasset tilbakemelding med KI-drevet avansert innsikt og instruksjonsvideoer.

"Hos Ergatta er vi dedikert til å hjelpe folk med å bygge varige treningsvaner gjennom spill og konkurranser," sa Tom Aulet, medgründer og administrerende direktør i Ergatta. “Concept2 Connection Kit representerer en betydelig milepæl i dette oppdraget ved å ønske eiere av den klassiske Concept2 RowErg velkommen til samfunnet vårt. Vi er veldig glade for at de kan legge til spillbasert sonetrening og konkurranse til sine tradisjonelle erg-treninger og forsterke den prestasjonsorienterte ånden som dette fellesskapet trives med.»

Concept2 Connection Kit inneholder et feste og en skjerm som kobles til baksiden av Concept2 RowErg Performance Monitor 5 (PM5). "Vi er glade for å ønske Ergatta velkommen til Concept2 RowErg," sa David Hart fra Concept2s utviklerprogram. "Det kommer til å bli veldig interessant å se hvordan samfunnet reagerer på muligheten til å koble opp en dedikert stor skjerm til romaskinen deres, mens Ergattas fokus på spill og konkurranse gir enda flere valgmuligheter til vår åpne plattform."

Latest Posts